Marketing & PR

De Leeuw Producties helpt ZZP’ers en MKB’ers bij het toepassen en finetunen van hun (online) marketing.

Bedrijfsdoelstelling & Marketingplan
Marketing is altijd onderdeel van de bedrijfsstrategie en draagt bij aan de gestelde doelen. Ik kan je helpen om deze doelen helder te krijgen en aan de hand daarvan de noodzakelijke (online)kanalen, free publicity en reclameinzet te bepalen.
Desgewenst maak ik een marketinganalyse, waarna we de kansen bespreken en deze tot uitvoer brengen.

Website
De WordPress website van je onderneming lekker opfrissen, of er juist eentje voor je maken? Geen probleem. Ik kan dan gelijk de bijbehorende webteksten voor je schrijven, zodat Google je ook weet te vinden.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)  
Je klanten googlen omdat ze een probleem hebben. Dan is het natuurlijk wel erg handig als duidelijk is dat jij de oplossing voor dat probleem hebt. Doormiddel van Zoekmachine Optimalisatie ben je online beter te vinden door je potentiele klanten.
Ik kijk naar de structuur van je website, zijn de zoekwoorden goed geplaatst en is een duidelijke cohesie van de content?
Uiteraard kan ik je ook helpen met die SEO-content. Originele en relevante teksten zijn nog altijd favoriet bij zoekmachines.
Daarnaast kijk ik hoe het staat met de Linkbuilding van je website, zowel intern als extern en de koppeling met social media.

Social Media
Er is wel een facebookpagina maar veel gebeurt er niet op. Of juist heel veel maar het is niet relevant. Zorg dat je een social media plan hebt! Ik kan je tips geven hoe je de social media-kanalen het beste kunt inzetten voor jouw bedrijf.

PR
Social Media en SEO is de #bom, maar vergeet de aloude PR niet. Wat nieuws genereren in jouw buurt, of branchegenoten op de hoogte brengen van jouw laatste noviteit; ik schrijf een persbericht, interview of achtergrondartikel.
Uiteraard kan ik je ook helpen een relevante perslijst samen te stellen.

Ook denk ik graag met je mee over een relatie-evenement en de mogelijkheden voor free publicity.

 

De Leeuw Producties biedt oplossingen op maat.
Ik hanteer daarom ook geen pasklare pakketprijs. Graag hoor ik met welke marketingvraagstukken ik je kan helpen. Dan zoeken we samen naar een passende oplossing die bij jouw budget past.