Schrijven, Redigeren & Controleren

Eigenlijk behoort bijna alles tot de mogelijkheden. Bijna… daarom val ik maar meteen met de deur in huis; Als je zoekt naar iemand om je keiharde corporate tekst in elkaar te hakken, dan kan je beter nog even verder zoeken.

Ik schrijf graag teksten met een beetje sjeu. Er moet een ritme in zitten, een gevoel oproepen. Behalve de boodschap vertellen die je voor ogen hebt, moet een tekst natuurlijk vooral lekker weg lezen.

Zelf blog ik regelmatig over alles waar ik me op dat moment maar voor interesseer. Een blogartikel, daar draai ik mijn hand dus niet voor om. Net als webtekstenartikelen en posts.
Door mijn ervaring als PR Manager, weet ik hoe een goed persbericht in elkaar zit. Ik vind het heerlijk om helemaal in een onderwerp te duiken om uiteindelijk een gedegen journalistiek artikel af te leveren. Ook heb ik jarenlang als freelance verslaggever gewerkt bij een regionaal dagblad, waarvoor ik nieuwsberichtenreportagesinterviewsachtergronden en rubrieken schreef.

Kijk vooral even bij de producties in mijn Portfolio, zodat je zelf een gevoel krijgt bij mijn teksten en of deze bij jou en je bedrijf passen.

Wil je meer weten over mijn werkwijze? Klik dan hier!